Nieuws

 Peter Gelton Tuinen adverteert

Om een breed publiek te bereiken is Peter Gelton Tuinen niet alleen goed vindbaar in Google en marktplaats maar wordt er ook met enige regelmaat een advertentie geplaatst. Op donderdag 11 maart verscheen een full color advertentie in De Langstraat.

Gepubliceerd op 14-03-2016


Peter Gelton Tuinen nu ook in Raamsdonksveer

Peter Gelton Tuinen is sinds 2016 ook werkzaam in Raamsdonksveer en omgeving.  

Inmiddels zijn er al enkele tuinen in deze regio tot volle tevredenheid gerealiseerd.

Binnenkort ook uw tuin?


Gepubliceerd op 21-02-2016

Zes nieuwe tuinen op deze website

Ook in 2013 heeft Peter Gelton Tuinen niet stilgezeten. Vele tevreden klanten genieten nu van een nieuwe tuin. Op deze website is een selectie gemaakt maakt van zes nieuwe tuinen zodat u een goede indruk krijgt van de vele creatieve tuinoplossingen die Peter Gelton Tuinen biedt.

Gepubliceerd op 18-09-2013

Actief in Nieuw Kortenoord 

Nog maar enkele woningen zijn opgeleverd in het nieuwbouwproject Nieuw Kortenoord maar Peter Gelton Tuinen is al actief en de eerste nieuwe tuin is een feit.

Gepubliceerd op 26-07-2012

Veranda's van Peter Gelton Tuinen 

Steeds vaker worden tuinen van Peter Gelton Tuinen bekroond met een prachtige veranda. Om zich hiermee duidelijk te profileren heeft Peter Gelton Tuinen in de Edese Post van 27 april 2012 een aantal voorbeelden van getoond.

Gepubliceerd op 28-04-2012

Edese Post 

Peter Gelton Tuinen wil zich voortdurend profileren. Daarom is er zowel in de Gelderlander van 8 september als in de Edese Post van 9 september een halve pagina full color geplaatst om enkele van de laatste tuinen te presenteren.

Gepubliceerd op 09-09-2011

Zal ik u terugbellen?

Naam*

Telefoon

Email*

Opmerking of vraag*

loading