Referentie: De oosterse designtuin

Vorig jaar begon Peter met zijn team aan de renovatie van onze tuin. Een ambitieus project, omdat er niet 1 tuin aangepakt moest worden maar 2. De wens was: twee tuinen op elkaar afstemmen, ondanks de verschillende stijlen, met genoeg privacy, maar voor het oog een grotere tuin creëren.

Het is gelukt. Nadat wij (de buurvrouwen) eerst een klein cursusje tuinontwerp voor beginners hadden gevolgd, konden we Peter een gedetailleerd plan voorschotelen. Om de tafel gezeten (met onze maquettes) kwam Peter met een tuinontwerp dat precies aansloot bij onze wensen. Hij had onze wensen in het ontwerp meegenomen en kwam met verbeteringen en aangepaste ideeën.
In een heel korte tijd werden de tuinen omgeploegd en al snel waren de contouren van de nieuwe tuin te zien. Gedurende het hele project is er ruimte geweest voor overleg en kleine aanpassingen. Bijzonder fijne manier van samenwerken, met name door het enthousiasme waarmee Peter zijn werk doet en het goed aanvoelen wat de klant wil.
Nu na een jaar, kan ik zeggen dat we erg van de tuin genieten en ik wilde graag een onderhoudvrije tuin en ik kan zeggen dat het ook werkelijk een dergelijke tuin is geworden. Na de vakantie zag de tuin er behoorlijk rommelig uit, maar met een paar uurtjes werk was het weer een plaatje.
Zelfs nu met het herfstachtige weer is het van binnen genieten van de tuin!

Chérie en Gert

Contact 

U kunt ten alle tijden geheel vrijblijvend contact opnemen met Peter Gelton Tuinen.

informatie@petergeltontuinen.nl
06 - 47 94 30 63

Peter Gelton Tuinen
Raamsdonksveer

Contact opnemen